Ajax-fan wil naar Stockholm, huurt zelf vliegtuig met bemanning

2 weken geleden door

Als Ajax-fan heb je allerlei manieren om in Stockholm te komen voor de Europa League-finale tegen Manchester United. Lopend, fietsend, met de auto of met de trein. Of je huurt een eigen vliegtuig, zoals Eron Pieren en Niels Hoffman. De ene huurt een Airbus en de ander een Boeing 737-800.

Ajax-fan huurt vliegtuig met bemanning om naar EL-finale te vliegen

Kosten: honderdduizend euro, maar dan heb je wel bijna tweehonderd zitplaatsen én een complete bemanning. Hoffman heeft wel een probleem: ‘Ik heb nog geen kaartje om het stadion in te komen. Daar moet ik me nog even hard voor gaan maken. En anders ga ik sowieso naar Stockholm. Dan ga ik maar op het plein staan juichen daar.’

Blijf op de hoogte van mannenblog Guys!
Like ons op Facebook en ontvang de tofste artikelen direct op je tijdlijn!

Meer van dit: