Dit zouden de eerste schetsen iPhone 8 zijn

Dit zouden de eerste schetsen van de iPhone 8 zijn

1 maand geleden door

Volgens Macrumors zouden dit de eerste schetsen zijn van de de iPhone 8 die in september gereleased zal worden. Een beetje vroeg zou je zeggen, maar gezien de bron Macrumors is toch wel serieus genomen mag worden. De site heeft namelijk al meerdere keren betrouwbare informatie online gezet van nog niet aangekondigde producten.

Geen 7S, maar een iPhone 8

Eerdere geruchten over een release van een iPhone 7S lijken van de baan omdat Apple het ontwerp zodanig aanpast dat het de S-versie overslaat en direct overgaat naar een iPhone 8. Wat er volgens de geruchten word aangepast? Onder andere de homebutton die zou komen te vervallen, een vingerafdruksensor die naar de achterkant verplaatst word en een scherm dat word ‘uitgerekt’ tot over de gehele grootte van de telefoon.

Geen brede randen meer

Op onderstaande schetstekeningen is te zien dat een 5,7-inch scherm te zien die hetzelfde formaat lijkt te hebben als de iPhone 7 die we nu kennen, maar omdat de randen lijken te komen vervallen kan het scherm worden doorgetrokken.

De iPhone 8 op de schetstekeningen is 137,54 millimeter hoog en 67,54 millimeter breed. Dat is bijna net zo groot als de iPhone 7, de kleinere versie dus. Die met 138,3 x 67,1 millimeter. Hoe dik hij word staat niet op de tekeningen.

Met een exact formaat van 5,768 inch zou hij bijna de gehele voorkant beslaan, er zou dan 4 millimeter rondom het scherm overblijven.

Touch ID verplaatst?

Wel is te zien hoe de vingerafdruksensor onderaan het scherm onder het glas wordt geplaatst. Volgens recente geruchten zou Apple moeilijkheden ondervinden om de touch id-sensor onder het scherm te laten werken. Het alternatief is een vingerafdruksensor op de achterkant, maar schetsen van die achterkant laten die niet zien.

De achterkant van de iPhone 8 render laat een verticale dual camera zien, met een LED flash ertussen in. Dit zou helpen bij augmented reality en 3D features.

Wat allemaal precies op de iPhone 8 zit en hoe hij eruit ziet, blijft nog even een verassing. Voorlopig moeten we het nog steeds doen met geruchten, lekken en renders.

Bron: Macrumors

Blijf op de hoogte van mannenblog Guys!
Like ons op Facebook en ontvang de tofste artikelen direct op je tijdlijn!

Meer van dit: