Dummy toont eerste blik op de nieuwe ‘iPhone 8’

1 week geleden door

De iPhone 8 is in aantocht, en dat brengt de geruchtenmachine uiteraard weer behoorlijk op gang. Niet gek ook dat er voor het nieuwe model ook dummy-modellen en mock-ups worden gemaakt, waarvan dit er één van is. Deze keer zien we een zwarte iPhone 8 met roestvrij stalen rand.

iPhone 8 mock-up

Deze mock-up is gemaakt naar aanleiding van geruchten van bronnen welke bij het bij eerdere iPhones toch behoorlijk bij het rechte eind hadden. De voorkant van het model bestaat in zijn geheel uit een schermoppervlak. Het enige wat zichtbaar is, is een kleine speakergleuf aan de bovenkant. Het model heeft aan de voorkant verder geen knoppen of andere herkenbare elementen. De zijkant van de mock-up bestaat uit glimmend roestvrij staal. Een ander detail aan de rechter zijkant is dat de powerknop wat groter is dan voorheen.

En dankzij de website BGR hebben we nu foto’s van een mockup waarvan gedacht wordt dat het het final design van de iPhone 8 is. Deze mockup is gemaakt aan de hand van schematische tekeningen die gelekt zijn van fabrieken die producten voor Apple maken

De nieuwe iPhone word waarschijnlijk door Apple op een evenement in september aangekondigd, samen met de iPhone 7s. Tot die tijd moeten we het dus nog met geruchten en dummy-modellen als deze doen, al geeft het wel een steeds beter beeld hoe vernieuwend de iPhone 8 gaat worden.

Als dit het model is wat de iPhone 8 gaat worden dan zijn wij toch wel positief verrast!

Bron: iCulture

Blijf op de hoogte van mannenblog Guys!
Like ons op Facebook en ontvang de tofste artikelen direct op je tijdlijn!

Meer van dit: