Rico Verhoeven heeft gisteren zijn eigen fitness-app de wereld ingebracht. De kickbokser heeft de app een toepasselijke naam gegeven: ‘The Winners Workout‘, die zou verwijzen naar de trainingsmethode van de wereldkampioen.

Deze applicatie is gebaseerd op de 50-dagen trainingsmethode van de bokser en is bedoeld om meer mensen in beweging te krijgen. Je hoeft natuurlijk niet hetzelfde niveau te hebben als Verhoeven, de honderden oefeningen zijn zo aangepast dat iedereen er gebruik van kan maken.

Naar aanleiding van de vele vragen die Rico Verhoeven (de GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing) krijgt over zijn fitness regime en de manier waarop hij in shape blijft, besloot hij zelf een platform te creëren om iedereen te inspireren en activeren om de winnaar in zichzelf naar boven te halen.

Verhoeven: “Met de app hoop ik Nederland in beweging te krijgen en mijn visie op sporten over te brengen. Het is geen afslank-app en het is ook niet bedoeld om meer spierballen te kweken. Dat zie ik als een leuke bijkomstigheid.” Dat je in de sportschool of gewoon thuis kunt trainen is volgens Verhoeven een van de voordelen. Ongeacht welke dag het is, kun je zelf bepalen of je thuis, in de sportschool of buiten in de tuin of het park je oefeningen doet.

De app is per direct verkrijgbaar voor iOS en Android, zonder abonnement maar kost je eenmalig €8,99.