Heb jij binnenkort een mannenweekend en nog geen inspiratie of wel een beetje klaar met Centerparcs? Check dit dan maar even! Vier dagen lang seks feest op een verlaten eiland in Colombia: dat opmerkelijke pakket biedt het bedrijf Good Girls Company voor de tweede keer aan voor een bedrag van 6.000 dollar (5.200 euro). Condooms, alcohol en eten zijn in de prijs inbegrepen.

Good Girls Company

In onderstaande pittige reclamevideo biedt het zogenaamde Good Girls Co een reis aan. Het stevige feestje zal plaatsvinden van 24 tot 27 november in de buurt van de Colombiaanse havenstad Cartagena. Dertig gasten zullen zestig dames ter beschikking hebben, twee voor elk dus.

Maar naast alleen seks, zijn er ook nog feestjes op een jacht met daarbij een dj. Om mee te kunnen moet je dus wel even je portemonnee trekken: het weekendtripje kost namelijk $5.000 per persoon. Ook krijgen klanten een villa, king-size bed, champagne, drank, gratis diners en spa-baden. De vorige editie lokte wereldwijd kritiek uit, maar dit weerhoudt het bedrijf het niet nogmaals te organiseren.

Check de promo hieronder en meer info via hun site:

Foto: screenshot Youtube