Het is alweer even geleden dat Breaking Bad op Netflix verscheen en we kunnen ons het nog herinneren als de dag van gisteren. Walter White, Jesse Pinkman, Skylar, Hank en natuurlijk niet te vergeten bad guy Gustavo Fring. Na het immense succes van de serie verscheen de spin-off ‘Better Call Saul’ en alhoewel we groot fan zijn van Saul Goodman, de serie viel toch eerlijk gezegd een beetje tegen. Wellicht komt het ook wel vanwege de enorme verwachting die je direct hebt van zoiets. 

Nu doen geruchten de ronde dat er een andere spin-off serie komt van niemand anders dan Jesse Pinkman! Al een tijdje geleden liet acteur Aaron Paul weten open te staan voor een terug keer van Jesse. Vince Gilligan, de producer van Breaking Bad en Better Call Saul, zei ooit in een interview het volgende: “Je weet nooit of dat personage [Jesse Pinkman] nog zal opduiken in de toekomst. Alles is mogelijk.” Ook Aaron Paul zelf liet al eens iets doorschemeren over zijn personage: “Hopelijk zal ik ooit weer betrokken zijn, maar ik heb geen idee wanneer dat zal gebeuren. Ik ga er niet meer over zeggen. Ik sta zeker open voor het idee, sterker nog ik hoop dat het gebeurd. Als ik erbij betrokken zou zijn kan ik je beloven dat hij op een prachtige manier teruggebracht zou worden. Er moet wel een goede reden zijn waarom we Jesse Pinkman weer zien. Ik ga hem niet terugbrengen alleen voor de fans.”

De tijd lijkt nu daar want van de week plaatste Aaron het volgende op insta:

View this post on Instagram

Good morning old friend.

A post shared by Aaron Paul (@glassofwhiskey) on

AMC Network is de televisiezender waarop Breaking Bad destijds werd uitgezonden in Amerika. Het lijkt er dus op dat een comeback in de maak is! We zullen hier vast nog het één en ander over horen, to be continued…

Bron: FHM