Een nieuw gerucht stelt dat Apple in de lente al met nieuwe AirPods komt, die zouden worden uitgerust met een ‘nieuw ontwerp’ en betere grip. Daarnaast zou de geluidskwaliteit verbeteren.

Heel wat AirPods-gebruikers van het eerste uur zitten op de opvolger te wachten, omdat de batterijduur langzamerhand achteruit gaat. Gebruik je de AirPods al wat langer, dan zul je ook gemerkt hebben dat de gladde staafjes wel eens uit je hand kunnen glijden. De nieuwe versie AirPods 2 zou dat op moeten lossen, met een coating die vergelijkbaar is met die van de Google Pixel 3. De achterkant van deze smartphone is gemaakt van glas, maar met een coating die net iets meer grip geeft.

‘AirPods 2 ook in zwart’

Volgens MySmartPrice komen de vernieuwde oortjes dit voorjaar op de markt, samen met de vertraagde AirPower. De bron noemt ook verbeterde audiokwaliteit met betere bas-respons. Daarnaast zou Apple ze ook in het zwart op de markt willen brengen. De kenmerkende witte AirPods zijn uitgegroeid tot een statusobject voor millennials, terwijl er eerst om werd gelachen.

Bron: iCulture