Zoals jullie wel weten zijn wij niet vies van een goeie film of serie en wanneer deze bijna te checken is laten we jullie dat maar al te graag even weten, zo ook: American Assassin! En nee, dit hoeft niet altijd via streamingsdiensten als Videoland en Netflix te zijn, we hebben het nu gewoon over de bios!

American Assassin

In ‘American Assassin’ is een keiharde actiethriller waar enorm veel in geschoten wordt. De film lijkt bijna een gevoel van emotionele vervreemding te willen exploiteren, alsof je in een game zit. Het is onvermijdelijk om bij de openingsscène van American Assassin niet aan het bloedbad in Las Vegas te denken. Het is vakantie, waar Mitch net zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd, als het misgaat: er vliegen honderden kogels hen en de andere badgasten om de oren met een enorme chaos tot gevolg..

American Assassin is een thriller met in de hoofdrol Mitch Rapp, welke door gebeurtenissen uit het verleden (waaronder het overlijden van zijn vriendin) meer dan vastbesloten om wraak te nemen. Samen met veteraan Stan Hurley, een veteraan uit de Koude Oorlog, wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA gevraagd om willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. Samen ontdekken de drie mannen een bijzonder patroon in het geweld en zetten hun missie op: het opsporen en uiteindelijk tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een nieuwe wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

12 oktober

Ben je het op de bank hangen even zat en lijkt het je wel wat om weer eens met een dikke bak popcorn de bios te bezoeken, dat lijkt dit ons toch wel een hele dikke tip. Neem je vrienden, vriendin, familie en buren mee want American Assassin draait vanaf 12 oktober in de bioscoop.

Deze trailer wordt je verzorgt door de guys van Independent Films en je checkt hem hieronder: