Anouk Maas speelt – voor diegene die haar niet kennen –  Zoë Xander in de soap GTST. De guys van JFK hebben het voor elkaar gekregen de 32-jarige voor de camera te krijgen voor een toffe fotoshoot.

Eerder presenteerde Anouk bij Nickelodeon, stond ze op de planken in We Will Rock You en Beauty and the Beast. Via JFK lezen we dat haar carrière niet altijd even gemakkelijk is geweest; ‘Het liefst ga ik altijd door, door, door, maar twee jaar geleden dacht ik: als ik dit nog anderhalf jaar op deze manier doe, krijg ik een burn-out en heeft niemand iets aan mij. Mijn omgeving niet, ikzelf niet. Een leuker mens word je er ook niet van, dus ik dacht: chill vrouw, laten we hier maar even mee stoppen.

Anouk Maas sexy in nieuwe JFK

Voor JFK wilde Anouk graag sexy in het openbaar gefotografeerd worden. Als een schaarsgeklede toerist in onze hoofdstad. Of ze een tikje exhibitionistisch is? ‘Ik loop graag naakt rond in mijn huis, maar of dat nou per se exhibitionistisch is? Dat denk ik niet.

Onderstaande foto’s zijn slechts een goeie tease voor het nieuwe nummer van JFK dat vanaf vandaag in de winkel ligt, want daarin check je de volledige shoot!

Bron: JFK