Het hing al een tijdje in de lucht dat Apple met een officiële aankondiging zou komen van hun nieuwe streamingdienst en nu lijkt deze dan ook daadwerkelijk plaats te vinden. Op 25 maart zal Apple een evenement hosten en zal dan zeer waarschijnlijk met meer informatie komen over Apple Video..

Op de uitnodiging voor het evenement stond een duidelijke hint namelijk ‘It’s show time’ wat eigenlijk maar één ding kan betekenen. Wat precies bekend zal gaan worden is nog onzeker, het zou dus ook zo maar kunnen dat hun nieuwe product direct wordt gelanceerd aangezien ze er al een tijdje mee bezig zijn.

Apple hoopt met hun streamingdienst een geduchte concurrent van Netflix te worden maar daar zullen ze nog wel een hoop voor moeten doen. Om dit te bewerkstelligen hebben ze bij Apple ondertussen wel sterproducer J.J. Abrams weten te strikken die ‘toevallig’ tijdens het speciale event ook aanwezig zal zijn.

Mogelijk dat er overigens ook nieuwe hardware gepresenteerd zal gaan worden zoals de AirPods2 en wellicht ook twee nieuwe iPad-modellen, de iPad 7 en de iPad Mini 5 die de goedkoopste iPad ooit moet worden. Kortom, een hoop speculaties en we zullen het pas 25 maart weten. To be continued..