Hij zal pas gepresenteerd worden op de autasalon in Genève (8 – 18 mrt) maar de rijke Italiaanse familie Corbelatti kon het niet laten om alvast een sneak preview te geven van hun paradepaardje! De Corbelatti’s hebben voornamelijk bekendheid gekregen doordat ze zich bezighouden met kunst en design maar voor hun passie maken ze graag een uitstapje. Ze hebben namelijk een auto ontworpen die naar verluidt een topsnelheid heeft van maar liefst 500 kilometer per uur. De auto heeft dan ook niet voor niks de toepasselijke naam “Missile” gekregen die wordt aangedreven door een 9-ltr V8 biturbomotor (1800 pk).

We hebben de naam Missile gekozen, omdat het onze intenties meteen duidelijk maakt. Het doel dat wij hebben is heel erg hoog, namelijk de snelste auto ter wereld maken. Veel mensen zullen ongetwijfeld denken dat we dit alleen maar voor de aandacht doen, maar we nemen dit project heel serieus. We zijn er al maanden mee bezig om alle calculaties door te voeren die ervoor moeten zorgen dat deze auto straks 500 kilometer per uur kan gaan rijden.’, aldus dus Corbelatti’s.

Nu alleen nog hopen dat ze woord bij daad houden maar de vooruitzichten zien er in ieder geval goed uit. We zullen het dus in Maart gaan zien waarmee de Italiaanse familie op de proppen komt!

Bron: Esquire