Nog opzoek naar nieuwe series die je kunt bingewatchen? Dan hebben wij hieronder nog wel een paar suggesties voor je. Van internationale dramaseries tot komedies afkomstig van eigenbodem..

Pablo Escobar
De meeste zullen natuurlijk wel de hitserie Narcos kennen maar de 74-delige serie Pablo Escobar is minstens net zo indrukwekkend en gaat dieper in op het leven van misschien wel de meest beruchte drugsbaron die de wereld ooit gekend heeft.

Genre: Misdaad
Acteurs: Jacques Toukhmanian, Andrés Parra, Eileen Moreno

Peaky Blinders
Het verhaal gaat over een groep gangsters, de Peaky Blinders, die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham en de straten van de Engelse stad onveilig maakte. Onder leiding van Tommy Shelby (Cilian Murphy) en uitgerust met petjes met scheermesjes leggen de criminelen niet alleen hun wil op aan de lokale bevolking maar ook aan andere bendes en zelfs de politie. Zeker een serie die de moeite waard is om te zien!

Genre: Misdaad
Acteurs: Cilian Murphy, Sam Neil, Paul Anderson

Mad Dogs
Wanneer een groep vrienden van onder presterende veertigers in Belize de vervroegde pensionering van een oude vriend aan het vieren is, levert dat een reeks van wilde en komische gebeurtenissen op. Dat legt een web bloot van duistere geheimen leugens, bedrog en moord.

Genre: Misdaad, Komedie
Acteurs: Ben Chaplin, Michael Imperiolo, Steve Zahn

All-in Kitchen
Deze Nederlandse comedyserie gaat over twee goede vrienden, Tjé en Hein, die op zoek gaan naar een nieuw doel in hun leven: een appartement én een vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden.

Genre: Komedie
Acteurs: Geza Weisz, Javier Guzman, Teun Kuilboer, Manuel Broekman, Dirk Zeelenberg

The Young Pope
De 47-jarige Lenny Belardo (Jude Law) is de jongste en eerste Amerikaan in de geschiedenis die het tot paus weet te schoppen van de onafhankelijke staat Vaticaanstad. Echter blijkt het een mysterieuze en grillige kerkleider te zijn met een onvoorspelbare houding die de strijd om invloed en macht in het Vaticaan doet losbarsten. Kortom, een verhaal vol intriges, Vaticaanse oorlogen en godsdienstige controverse.

Genre: Drama
Acteurs: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando

Grandfathered

Een ultieme vrijgezel komt erachter dat hij niet alleen vader, maar ook grootvader is. Het leven van de succesvolle restauranthouder en playboy Jimmy Martin verandert in één klap als zijn volwassen zoon Gerld met diens babydochtertje Edie op de proppen komt.

Genre: Komedie
Acteurs: John Stamod, Paget Brewster, Josh Peck

Bovenstaande series kun je allemaal checken via Videoland!