Ben jij wel toe om een tonen in een dorp met warmere temperaturen en is Italië een optie voor je? Check dan de advertentie van het Italiaanse dorpje Bormida, want daar betaald de burgemeester de mensen die er komen wonen €2000 als bedankje!

Tweeduizend euro cashback

Het idyllische dorp Bormida in het noorden van Italië is niet alleen prachtig, je krijgt ook nog eens tweeduizend euro toe als je die kant opkomt. En dat terwijl de gemiddelde huur van een huis er zo rond de vijftig euro per maand ligt.

Waarom in Bormida wonen?!

Waarom? Bormida ligt in een bergachtig gebied in het noord-westen van Italië, op ongeveer 50 kilometer van de grote havenstad Genua. Er wonen 394 inwoners en het lijkt langzamerhand in een spookdorpje te veranderen. De burgemeester trekt daarom alles uit de kast om zijn geliefde dorpje te redden.

Het dorp heeft slechts vier restaurants en een kerk. Maar goed, dan betaal je wel maar vijftig euro per maand huur en leef je het echte Italiaanse leven. En tsjah, daar heb je in Nederland niet eens een studentenkamer voor! Wellicht een idee om met al je vrienden en familie te doen, word het vanzelf gezellig – en natuurlijk – goedkoop!