Voor even was de Heeswijkse fietsenmaker John de Mol (46) directeur van de nieuwe mannenzender SBS7. Woensdagavond bracht bijna de hele mainstream media het nieuws naar buiten dat het kanaal SBS7 zou worden gelanceerd, het bleek een geniale grap van de guys van de Bucket Boys!

Nieuwe mannenzender van John de Mol: Sbs7

Ze richtte officieel SBS7 BV op, omdat dat ze juridisch gezien toestemming gaf om de naam te gebruiken. Ze bouwden een officiële website met daarop een gelikte trailer waarin opkomende presentatoren te zien waren die allen beweerden te presenteren voor de nieuwe mannenzender. Ook regelden ze zelfs een eigen John de Mol, een Brabantse fietsenmaker, want dan konden ze John de Mol officieel quoten in het persbericht. Met zijn drieën bezochten ze de notaris en SBS7 was een feit! Sla het KVK register open en je ziet dat John de Mol officieel directeur is van SBS7 BV.

Onderstaande video is meer dan de moeite waard. Zo zien we maar weer de kracht van de echte John de Mol, bijna alle nieuwsberichten zijn weer offline gehaald..