Er is geen enkele autoliefhebber die de Bugatti Chiron niet kent. Er zijn er alleen weinig die kunnen zeggen er eentje te bezitten. Voor LEGO Technic reden genoeg om een eigen, unieke versie op de markt te brengen. Liefhebbers kunnen vanaf nu hun eigen 1:8 schaalmodel aanschaffen. Meer fan van het lifesize-model? Breng dan tussen 18 en 24 oktober een bezoek aan LEGO World in Utrecht, waar Bugatti en LEGO een primeur hebben met de allereerste levensgrote én bestuurbare LEGO Bugatti Chiron.

Unieke Bugatti-replica
De Bugatti Chiron is niet zomaar een sportwagen, en dat is zijn replica evenmin. Luxedetails zoals een gedetailleerde cockpit, aerodynamische carrosserie, beweegbare achterspoiler, spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, gedetailleerde remschijven, een W16-
motor met bewegende zuigers tot zelfs een stijlvolle weekendtas in een klein opbergvak én zowaar een uniek serienummer maken de replica af. De LEGO Technic-set is verpakt in een luxueuze doos, inclusief een verzamelbrochure met uitgebreide bouwinstructies. De Bugatti Chiron LEGO bestaat uit 3.599 onderdelen.

De LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron is bedoeld voor 16 jaar en ouder, “maar spreekt jong en oud aan”, aldus Marketing Director Benelux bij LEGO Heidi Verheyen. “De Bugatti Chiron is een topper in ons ruim veertigjarige bestaan. Onze LEGO-designers hebben zichzelf weer overtroffen en zijn erin geslaagd elk detail van deze iconische Bugatti weer te geven. We vermoeden dat er eind dit jaar heel wat als sinterklaas- of als kerstgeschenk de deur zullen uitgaan.

Prijs & beschikbaarheid
De LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron (schaal 1:8) is nu te koop. De adviesprijs is € 399,-. en nu in de aanbieding bij intertoys voor €349 via deze link!