De iPod veranderde de wereld van muziekspelers voorgoed. Dit concept van de Koreaanse ontwerper Yeonsoo Kang steekt de mp3-speler van toen in een nieuw jasje door je Apple Watch te gebruiken.

Apple Watch iPod concept

Concepten zijn er in alle soorten en maten. De meeste productideeën (die vaak door onafhankelijk ontwerpers worden gemaakt) voegen weinig toe, maar zo nu en dan zit er een opvallend design tussen, zoals nu.

Joyce Kang heeft namelijk een concept gemaakt voor een Apple Watch Series 4-beschermhoes met een herkenbaar design. Door je slimme horloge in de case te plaatsen krijgt hij het uiterlijk van de klassieke iPod.

Je draagt de Watch hierdoor ook niet om je horloge, maar bijvoorbeeld in je broekzak. De beschermdoos heeft openingen voor de Digitale Kroon aan de zijkant en de powerknop. Desondanks is de besturing heel anders, omdat je de Apple Watch met twee handen moet bedienen.

Dankzij de vier knoppen aan de onderkant kun je muziek afspelen en pauzeren, nummers opzoeken en tracks overslaan. Aan het aantal reacties lijken Apple Watch-fans warm te lopen voor het iconische design!

Via iphoned.nl