Er wordt er maar één van gemaakt en zal bovendien pas in 2021 klaar zijn maar de nieuwe Bugatti La Voiture Noire is nu al de duurste auto ooit! 

De Bugatti werd gepresenteerd tijdens de autosalon in Genève en was zonder twijfel één van de absolute hoogtepunten van het evenement. Gemaakt van carbon en andere exclusieve materialen, voorzien van een glazenende zwarte lak, en bovendien peperduur. Zo duur dat het daarmee gelijk de duurste auto ter wereld is!

Er zitten nog wel wat haken en ogen aan voor de koper want de La Voiture Noire zal pas over 2,5 jaar klaar zijn en ondertussen moet ook nog gekeken worden hoe de auto precies ontworpen en geproduceerd gaat worden. Bugatti heeft de identiteit van de koper niet bekend gemaakt maar naar verluidt zou het gaan om Ferdinand Piëch, kleinzoon van Ferdinand Porsche en voormalig voorzitter van de Raad van Toezicht van de Volkswagen Groep. Nu alleen maar hopen voor hem dat ze bij Bugatti woord bij daad voegen en een manier weten te vinden om de La Voiture Noire werkelijkheid weten te maken…

Bron: AD