Nu Hugh Hefner niet meer onder ons is loopt er op deze wereld nog maar één playboy rond en dat is ‘The King of Instragran’, ook wel bekend als Dan Bilzerian. Dan was ooit een gevestigde pokeraar maar daar is hij niet bekend mee geworden bij het grote publiek…

Als er namelijk iemand is met een extravagante levensstijl dan is het Dan Bilzerian wel. Zich rond laten vliegen in privéjets, dagelijks omringd worden door de meest mooie modellen, over een wapenarsenaal bezitten waar de Nederlandse Landmacht jaloers op zou zijn, maar wat misschien wel het meeste eruit springt zijn de epische feestjes die Dan geeft.

Dat laatste is hij blijkbaar nog niet verleerd want op zijn insta poste hij onlangs een video van één van zijn laatste huisfeestjes. Er waren meer dan 400 personen aanwezig waarvan slechts 40 mannen, dan hoeven wij jou niet uit te leggen wat voor een sick feest het wel niet was. Er waren meer genoeg beroemdheden aanwezig, zo waren onder andere Chris Brown, Tyga en Shaun White van de partij die zich prima leken te vermaken wat wij op zich best wel kunnen begrijpen..

Bron: FHM