Carnaval is al jarenlang een begrip in Nederland. Het feest is al jaren het populairst bij iedereen onder de rivier, maar ook in de randstad wordt Carnaval steeds meer gevierd. De kans zit er dus dik in dat jij ook dit jaar mee gaat doen aan dit heerlijke feest uit het land van Maas en Waal.

Iedereen weet dat als je mee doet aan Carnaval dat je dan ook een kostuum moet hebben, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De oer-Brabander zal je namelijk vertellen dat deze zelfgemaakt moet worden, maar wie heeft daar nou tijd voor? Daarom hebben wij in samenwerking met OppoSuits, tien van hun beste carnavalspakken voor mannen op een rijtje gezet.

 

  1. Pac-Man:

Wie heeft gezegd dat een beetje nerdy niet sexy kan zijn. Dit nostalgische spel is in een stijlvol nieuw jasje gestoken en is niet voor niets het populairste pak uit de Opposuits-collectie!

  1. Tetris:

Ook deze arcade klassieker is omgetoverd tot een strak pak. Als je niet echt een Pac-Man fan bent, of als je meer bent opgegroeid met Tetris zou dit ook een heel goed carnavalspak voor je kunnen zijn.

 

  1. Confetteroni:

Zeg je Carnaval dan zeg je confetti. In het motto van ‘Proud to be Fout’ zit je met dit pak wel goed. Hopelijk ben je niet bang om in de spotlight te staan want met dit pak maak je zeker goed kans gekroond te worden tot prins Carnaval.

  1. The Jag:

Ben je gedurende Carnaval vooral op jacht naar de vrouwtjes? Dan is dit een goed pak voor jou. Zeker als je niet bang bent om all-in te gaan met Carnaval is dit het perfecte pak voor jou om lekker in op jacht te gaan.

  1. Cannaboss:

Laat in één oogopslag zien dat je uit Nederland komt met dit wiet pak. Misschien dat je zelfs in hogere sferen komt met deze joint venture tussen mode en marihuana.

  1. Testival:

Als je de wereld een beetje zwart-wit ziet, is dit niet de goede outfit voor jou. Maar als je niet bang bent om op te vallen kan dit jouw perfecte carnavalspak zijn. Ook al schreeuwt dit pak onbereikbaar zal je hier waarschijnlijk zelf geen probleem mee hebben.

  1. Cashanova:

Terwijl iedereen investeert in cryptocurrency draag jij gewoon een pak gemaakt van geld. Of in ieder geval met een geld print erop. Misschien dat je dit pak zelfs kunt gebruiken om wat consumptiemuntjes mee te halen?

  1. The Joker:

Dit Joker pak ziet eruit alsof het direct uit de stripboeken is getrokken. Als je ervan houdt om iedereen aan het lachen te maken is dit een hele goede optie voor jou. Misschien word je wel gekroond tot de clown prins van Carnaval.

  1. Spider Man:

We blijven even bij de stripfiguren met dit Spider Man pak. Het is namelijk verre van een Spider Man kostuum die je bij de feestwinkel haalt. Dit is een hele geklede manier om in de huid van de wereldberoemde web slingeraar te kruipen.

  1. Harry Potter:

Tot slot is dit officiële Harry Potter pak perfect geschikt voor elk carnavalsfeest. In dit Harry Potter kostuum zal je de beste geklede tovenaar op het hele feest zijn.

Als je geen tijd hebt om een outfit zelf te maken heb je hopelijk een beetje carnaval inspiratie gekregen. Anders nodigen we je graag uit om lekker creatief te raken en je outfit zelf te maken. Voor een beetje inspiratie kun je altijd even Googelen want online zijn genoeg DIY-video’s te vinden. Carnaval lijkt nog een tijd weg, maar je kunt maar beter vroeg beginnen. Mocht je eigen knipsel toch helemaal mislukken kan je altijd nog een kostuum of pak bestellen.