Hoeveel schoenen je nu écht als man nodig hebt is natuurlijk enorm subjectief, wij kunnen je enkel een goede basis meegeven waarvan wij denken dat deze niet mogen ontbreken in jouw collectie.

Met de onderstaande schoenen heb je dus gewoon een hele goede basis, zodat je in iedere situatie de juiste herenschoenen in huis hebt, ongeacht je outfit of de gelegenheid. Uiteraard kun je het ook met minder af, maar beter teveel dan te weinig, nietwaar?

Suit up!

Geen man zonder (maat)pak, en daarbij horen de juiste schoenen! Neem nou van Bommel, zij staan o.a. bekend door hun langdurige kwaliteit en dat scheelt jou weer om om de twee maanden nieuwe te kopen.

Sneakers

Sneakers zijn een must en niets is zo stijlvol als een paar toffe kicks onder jouw outfit. De veelzijdigheid van sneakers maakt deze tot een must-have voor elke schoenencollectie omdat je ze eigenlijk het hele jaar kunt dragen. Een ander voordeel is dat ze meestal bij al je outfits passen, mits je ze natuurlijk in neutrale kleuren koopt. Een paar vette Nikies of Newbies mogen dus niet ontbreken.

Chukka boots

Voor ieder moment goed om te dragen: chukka boots! Zowel casual-chic als street style te dragen, denk aan een goed paar jeans en een colbert erboven. Als je één paar moet kiezen, ga dan voor een grijs- of bruintint als onderstaande schoen van Floris van Bommel.