Je zou inmiddels denken dat als je de 50 bent gepasseerd en je al enige tijd in de muziekindustrie zit dat je wel het één en ander bent gewend als het gaat om kritiek. Dit gaat in ieder geval niet op bij DJ Jean want nadat hij een sneer kreeg van niemand minder dan Johan Derksen laat hij zich niet van z’n beste kant zien.

Johan zat afgelopen week aan tafel bij VI Oranje blijft thuis en had eerder die week DJ Jean op tv gezien waar hij zich uitermate aan ergerde (en wij trouwens ook). Derksen zou Derksen niet zijn als hij hier niet iets wat van zou zeggen:

Een beetje stoer lopen doen op televisie dat je met 2000 vrouwen het bed hebt gedeeld? Kom op droeftoeter, je bent geen pubertje van 16 meer. Al dat drugs en alcohol is DJ Jean duidelijk naar z’n hoofd gestegen en dat bewijst hij hieronder nog meer eens:

@JOHAN DERKSE; GROOTSTE ZIELEPOOT van de Nederlandse TV, wees maar blij met die kijkcijfers, anders was je een wereldvreemde onderontwikkelde vogelverschrikker en allàng van de tv geweest, simple as that…#johanderksen #rtl #vioranjeblijftthuis #shownieuws #rtlboulevard #wilfredgenee #ad #telegraaf #nu.nl

Geplaatst door DJ Jean op Zaterdag 16 juni 2018

Ben je 50 jaar oud, loop je er zo bij en maak je zulke video’s. Chapeau jongen..