Netflix heeft de officiële trailer van de rauwe Duitse Original serie Dogs of Berlin naar buiten gebracht. Het is de tweede Duitse Original na de succesvolle serie DARK die vorig jaar werd uitgebracht op Netflix.

In Dogs of Berlin raken twee totaal verschillende politierechercheurs verstrikt in de Berlijnse onderwereld tijdens hun onderzoek naar de dood van een beroemde topvoetballer. Terwijl de spanning in de Duitse hoofdstad oploopt, worden ze met hun eigen zwaktes en criminele activiteiten uit het verleden geconfronteerd. Uiteindelijk moeten zij bepalen aan welke kant van de wet ze nu eigenlijk echt staan.

Dogs of Berlin duikt in de zeitgeist van de Duitse hoofdstad waar verschillende culturen en levensstijlen clashen en waarin hoop, dromen en het lot het uiteindelijke verloop bepalen.

Fahri Yardim en Felix Kramer, partners in hetzelfde rechercheurs team, zijn elkaars grootste tegenpolen. Beiden hebben ze uit eerste hand het leven in de onderwereld van Berlijn ervaren. Andere grote rollen worden vervuld door: Anna Maria Mühe, Katharina Schüttler, Mohammed Issa, Deniz Orta, Katrin Sass, Sebastian Zimmeler, Alina Stiegler, Hannah Herzsprung, Antonio Wannek, Mišel Matičević, Jasna Fritzi Bauer en Constantin von Jascheroff. Er zijn ook enkele cameos weggelegd voor bekende Duitse urban artiesten.