We hoeven maar weinig van jullie te vragen of jullie wel of niet vies zijn een biertje, simpelweg omdat we het antwoord op die vraag wel in kunnen vullen. Maar wist je ook dat je hier je baan van kunt maken? En niet alleen dat, maar dat je op dit moment gewoon kunt solliciteren?!

Bierproevers gezocht bij Heineken

De vacature staat op de site van uitzendbureau Adecco. Heineken maakt voor ontwikkelingsdoeleinden gebruik van een eigen smaakpanel. En daar is nu weer plaats voor nieuwe bierliefhebbers.

Nope, mocht je aangenomen worden ben je helaas niet meteen professioneel proever. Heineken gaat eerst testen of je beschikt over een goed geur- en smaakvermogen. Als blijkt dat je geschikt bent, kan je deelnemen aan de opleiding tot proever. Deze opleiding duurt dan weer 12 weken.

Uiteraard met de taxi naar je werk, want alcohol!

Als je de opleiding succesvol afrondt, dan treed je toe tot het panel en kan het bier drinken beginnen. Je wordt twee keer per week op kantoor verwacht om te “testen”. De auto kan je trouwens laten staan. Je wordt elke keer met de taxi opgehaald en weer thuisgebracht.

Heineken stelt trouwens nog wel een paar andere voorwaarden. Zo moet je 18 jaar oud zijn en in de buurt van Zoeterwoude Rijndijk wonen (Why?!). Wat je verder voor opleiding hebt genoten boeit dan weer niet, gelukkig maar.

Solliciteren kan hierrr!