Leven in enorme luxe? Dit is het duurste huis van Amerika. Kosten? Een slordige $250.000.000! Ook benieuwd wat je voor dat bedrag aan vastgoed krijgt? De villa aan 924 Bel Air Road in Los Angeles is te checken in de video hierboven, en uiteraard hebben we ook even de foto’s voor jullie opgezocht..

[UPDATE: Show.nl meld dat de villa verkocht is aan Beyoncé en Jay-Z. Enkele buitenlandse bronnen melden dat ze ermee bezig zijn, maar nog niet rond is..]

Duurste huis van Amerika

Het huis is het werk van handtassenontwerper Bruce Makowsky, en de eventuele koper krijgt de beschikking over een perceel (inclusief huis) van zo’n 11.500 aan vierkante meters.

De villa beschikt over twee master bedrooms en er zijn daarnaast ook 10 luxe suites, 21 badkamers, een bioscoop, een bowlingzaal, vijf bars, drie professionele keukens en uiteraard mag ook een spa niet ontbreken. Op het dak shined een heel tof zwembad en alsof dat nog niet genoeg is: je krijgt er gratis een helikopter (met parkeerplek), evenals als 12 auto’s en 10 motors.

Check de foto’s hieronder: