Vorig jaar kwam de snackgigant al met eigen slippers op de proppen en omdat het toen zo’n succes is geworden hebben ze besloten dit jaar opnieuw met een collectersitem te komen, dit keer in de vorm van een t-shirt. Voor de echte die-hard snack fans…

De FEBO Snackslippers van vorig jaar schenen in een beperkte oplage en waren al binnen een mum van tijd uitverkocht. “De FEBO Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank. Binnen één dag waren ze uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor 175 euro aangeboden. Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn.”, aldus FEBO-directeur Dennis de Borst.

De FEBO kledinglijn van 2018 bestaat dit keer uit een ‘snackshirt’, een unisex t-shirt verkrijgbaar in de kleuren rood, grijs en wit en zijn hier te bestellen voor €29,95. Omdat het festivalseizoen inmiddels ook in volle gang is mag een bijbehorende fanny pack natuurlijk ook niet ontbreken. Het snacktasje koop je al voor €24,95. Om hun product te promoten heeft de snackgigant niemand minder dan rapper Donny weten te strikken. Nu nog een snelle planga ergens scoren en je bent klaar voor het aan komende festivalseizoen..