Alleen de echter kenners zullen het motormerk Indian herkennen maar denk dat iedereen deze FTR1200 café racer wel kan waarderen! De custom made motor werd vorig jaar gepresenteerd door Indian Motorcycle en het zou eerst maar om een eenmalig project gaan maar nu heeft het bedrijf officieel bekend gemaakt dat de FTR1200 in productie genomen zal worden. Hoewel dat de exacte releasedatum nog niet bekend is lijkt het er vooralsnog op dat deze ergens in 2019 zal plaatsvinden..

Goed nieuws overigens voor de motorfanaten onder ons, Indian Motorcycle heeft namelijk laten weten dat de eerst exemplaren verloot gaan worden tijdens een wedstrijd. “Toen we de FTR1200 Custom bij EICMA onthulden, zeiden we dat we zouden luisteren naar feedback van motorliefhebbers over de hele wereld”, aldus Steve Menneto, CEO van Indian Motorcycle. “De liefhebbers hebben zeker gesproken en de respons was overweldigend. We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat we de FTR 1200 in productie gaan nemen.

Wil je kans maken, check dan even hun website en geloof ons maar als we zeggen dat dit meer dan de moeite waard is. Hoe tof zou het zijn als je zo’n brute motor weet te winnen?