De ietwat dure iPhone X is al sinds kort online te pre-orderen en moet als we Apple willen geloven hun meest geavanceerde smartphone worden die ze ooit hebben gemaakt. Zo zal die onder andere uitgerust zijn met de nieuwe gezichtsherkenning-technologie FaceID die zo goed en accuraat schijnt te zijn dat ook betalen door middel van een camerascan tot de mogelijkheden behoort.

Echter zal hij niet voor een zacht prijsje over de toonbank gaan want wil je er eentje hebben dan mag je maar liefst 1.159 euro neerleggen. Mocht je dat nog niet weerhouden dan hebben we hier nog een minpuntje voor je: wanneer je ‘m laten vallen (en dat gaat sowieso een keertje gebeuren) dan mag je nog eens flink je portemonnee open trekken. Als we online kijken naar de serviceprijzen van Apple dan zien we dat alleen het scherm repareren al 321,10 euro kost, heb je het over overige schade dan kost dit maar liefst 611,11 euro.

Deze prijzen liggen niet helemaal in verhouding als we kunnen naar hun andere producten want een nieuwe iPhone 7 aanschaffen is net zo duur als een iPhone X te laten maken. Duur grapje dus…