Ben jij serieus, verantwoordelijk, goed in multitasken, oplossingsgericht, altijd scherp en heb jij oog voor detail? Dan schuilt er wellicht wel een verborgen luchtverkeersleider in jou en hebben we goed nieuws! Want bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) zijn ze opzoek naar vers jong talent!

Werken bij Luchtverkeersleiding Nederland

Je zult je wellicht afvragen: “Voor zo’n goedbetaalde baan staan ze toch allemaal in de rij?”, Niet dus! Een veelgehoorde misvatting is dat het een extreem complex beroep is dat alleen geschikt is voor mensen met een IQ boven de 130, waardoor velen onder ons de kans laten schieten en de moeite niet nemen te gaan solliciteren. Maar iedereen met een gezond stel hersens en die beschikt over bovengenoemde competenties kan als luchtverkeersleider aan de slag!

Als luchtverkeersleider bij LVNL zorg je 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het begeleiden van vliegtuigen binnen het luchtruim van Nederland. Jij bent de ogen en oren van de piloten op de grond en zorgt ervoor dat er genoeg landingsbanen vrij zijn zodat meer dan honderden vliegtuigen per dag veilig kunnen landen en opstijgen. Over een spannende baan gesproken!

Nieuwsgierig geworden? Twijfel niet en bezoek eens een voorlichtingsdag of solliciteer direct via: luchtverkeersleider.nl