Helaas mochten we op het EK dit jaar geen potten breken, laat staan een echt prijs winnen. Maar dat betekent niet dat jij, samen met jouw team, niet in de prijzen kunt vallen!

Head & Shoulders 2in1

Wij mannen kunnen echt wel behoorlijk ijdel zijn; fancy kleren, sporten of fitnessen en de haartjes altijd goed in model. Wat we bij dat laatste punt nog weleens willen vergeten is dat alles wat wij in ons haar smeren een behoorlijke aanslag is voor de kwaliteit van ons haar, en dat is dus precies waar Head & Shoulders 2in1 om de hoek kunt kijken! Een product die je echt geprobeerd moet hebben (We dare you!) voor je kunt zeggen; “Dat is heus niks voor mij!” H&S zorgt namelijk voor anti-roos EN een hele goede haarverzorging.

Hoe kun jij winnen?

Of je nou in een hockey, voetbal of basketbalteam speelt maakt niets uit, Head & Shoulders 2in1 komt namelijk met een toffe actie waarin ze jou uitdagen om een 1-2’tje te maken met Head & Shoulders 2in1! Voor deze actie zijn we op zoek naar mannen met humor, mannen die op een originele manier een 1-2’tje kunnen verbeelden met Head & Shoulders.

Wat jullie kunnen winnen een Head & Shoulders 2in1 pakket voor je hele team! Laat in de comments op Facebook weten wie van jouw teamleden wel een gratis pakket in de wacht wil slepen!

Wil je meer kans maken om te winnen? Maak een originele foto of video van bijvoorbeeld de 2in1 Classic Clean, 2in1 Voor Mannen of 2in1 Menthol Fresh en post die in de comments om wel een hele dikke vette voorsprong te creëren!