Even serieus: wat kijkt er nou lekkerder door dan een spannende misdaadserie? Gelukkig staat Videoland er vol mee en kunnen we in september weer prima verder binge-watchen met onderstaande nieuwe releases via deze online streamingdienst!

CSI

CSI volgt een groep onderzoekers van de Las Vegas Police Department. Zij gebruiken bewijsmateriaal op plaats delicten om misdaden op te lossen. Het team onder leiding van Catherine Willows (gespeeld door Marg Helgenberger) moet verschillende zaken oplossen. Dit kan een moord, verkrachting of een opzettelijke (woning)brand zijn. Het team heeft een forensisch laboratorium tot zijn beschikking. Met behulp van bewijsmateriaal bestaande uit onder andere DNA, vingerafdrukken en het eventuele lijk moet het proberen uit te zoeken wie de dader is.

Vanaf afgelopen zondag elke week een nieuw seizoen (t/m seizoen 6).

Check CSI hier!

NCIS

NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan lopen van moord op een marinier tot spionage op militair domein, van drugs deals tot verkrachting. Ze doen het op hun eigen onorthodoxe manier, maar krijgen dit toch gedaan.

13 seizoenen komen tegelijkertijd online op 19 september.

Check NCIS hier!

Gangland Undercover

De enige man dapper genoeg om undercover in drie outlaw biker gangs te gaan om zijn verhaal te vertellen. Charles Falco, auteur van “Vagos, Mongols and Outlaws” gaat van veroordeelde tot infiltrant als hij in het geheim documenteert over de Vagos ‘illegale activiteiten en uiteindelijk brengt hen tot de rechter. Elke aflevering begint met de echte Charles Falco in een silhouet interview, is zijn verhaal tot leven gebracht in deze op feiten gebaseerde docudrama serie die Falco werk ziet als informant voor de FBI op een geheime missie binnen de gevaarlijke Vagos ‘wereld van geweld, moord en drugshandel.

Heel seizoen 2 te checken vanaf 29 september.

Check Gangland Undercover hier!

Geloof ons, met deze drie series kom jij (voorlopig) de bank niet meer af. Good luck met het oplossen van alle complotten, sinistere moorden en weldoordachte samenzweringen. Check ze nog deze maand op Videoland, want binnenkort hebben we weer meer toffe content voor jullie!