Zin om eens wat anders te streamen dan een film of serie? Dan hebben wij nog wel een paar interessante (mannen)documentaires voor je die je kunt kijken! Altijd al achter de schermen willen kijken bij het Korps Mariniers of de beruchte motorclub No Surrender, of meer willen weten over het luxe Britse automerk Aston Martin en de nieuwe generatie voetbalhooligans in Engeland? Check dan deze documentaires bij Videoland.

De Ultieme Bondauto

De docu gaat over de Britse topkok en adrenaline junkie Paul Hollywood die in de wereld duiken van het exclusieve Britse automerk Aston Martin, onder andere bekend van natuurlijk de James Bond-films. Paul heeft als doel om mee te rijden in de Le Mans Aston Martin Festival Race en de weg die hij aflegt om dit te bereiken wordt gevolgd.

Check de documentaire De Ultieme Bondauto hier!

De Uitverkorenen

Velen voelen zich geroepen maar slechts weinigen zijn uitverkoren, althans dat is het motto van het Korps Mariniers, de grootste elite-eenheid van het Nederlandse leger. Wil je marinier worden dan moet je bewijzen dat je hard genoeg én in staat bent om jezelf op te offeren voor een collega want een groep is zo sterk als de zwakste schakel. De maker van De Uitverkorenen heeft van Defensie een carte blanche gekregen om alles op beeld vast te leggen.

Check de documentaire De Uitverkorenen hier!

Football Fight Club

Deze intrigerende documentaire schets een indringend portret van de nieuwe generatie voetbalhooligans in Engeland, door van binnenuit met een camera de donkere kant van clubliefde vast te leggen. Geen sport is meer geliefd onder de Engelsen dan voetbal maar dat heeft ook zo z’n duistere kanten.

Check de documentaire Football Fight Club hier!

De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender

Een onthullende reportage van misdaadverslaggever John van den Heuvel over de bekendste motorclub van Nederland. John zocht ze op en interviewde alle kopstukken van No Surrender, onder wie dus ook president Klaas Otto. Ook mocht hij aanwezig zijn bij wat normaal gesproken gesloten bijeenkomsten en inwijdingsrituelen zijn.

Check de documentaire De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender hier!

Deze content is tot stand gekomen in samenwerking met Videoland.