Altijd al een keer een hakbijl richting een rood kruis willen smijten? Dan hebben we goed nieuws voor je want dat kan binnenkort in Delft bij de eerste Urban Axe Throwing vestiging van Nederland!

Het is eigenlijk bijzonder dat tot op heden dit nog niet kon in ons kikkerlandje aangezien dit in Amerika maar ook bijvoorbeeld Engeland al een vrij bekende ‘sport’ is. Volgens initiatiefnemers Sanne Post en Gijs Geers dan ook een verrassing toen ze hier achterkwamen.”Bowlen en darten kennen we inmiddels wel. Tijdens onze reizen kwamen wij in aanraking met indoor bijlwerpen en we wisten het meteen: dit is dé nieuwe hit voor groepen“, aldus Geers en Post.

Wees gerust als je nog geen ervaring hebt met bijlwerpen, bij aanvang krijg je een korte uitleg van een werpcoach en mag je eerst proefgooien. Wanneer je dit onder de knie hebt mag je aan het echte werk beginnen en mag je met de ‘grote jongens’ gaan gooien. De Urban Axe Throwing-vestiging is vanaf 23 mei geopend, meer informatie vindt je op hun website.

Bron: AD