Voor de motorliefhebbers onder ons zal de naam Arjan van den Boom bekend voorkomen, hij is namelijk de oprichter van Ironwood Motorcycles, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van de meest waanzinnige custom motoren. Op instagram heeft hij inmiddels zo’n 150k aan volgers die getrakteerd worden op de meest toffe creaties die voornamelijk bestaan uit cafe racers. En dat van de hand van een Nederlander!

Nu is het zo dat de meeste van ons waarschijnlijk nooit een echte ‘Ironwood’ zouden kunnen verloven dus heeft Arjan besloten om één van zijn creaties te verloten onder zijn volgelingen. “Ik ben al mijn volgers ontzettend dankbaar. Door hen kan ik sinds 2012 professioneel motoren verbouwen. Maar ik besef dat maar een heel, heel klein deel van mijn volgers daadwerkelijk op mijn custom motoren kan rijden. Daarom ga ik een hele gave caferacer bouwen die door mijn fans kan worden gehuurd via MotoShare.”

Voor slechts 99 euro per dag gaat Arjan een custom Honda CB750 F1 verhuren die in juli onthuld zal gaan worden. Een jaar later, in juli 2019, zal de motor verloot gaan worden onder de huurders! Er zijn echter maar 120 kaarten beschikbaar dus mocht je interesse hebben moet je er snel bij zijn. Tickets voor verhuur kan je hier kopen..