Wij zijn niet vies van toffe gadgets, en toen we te horen kregen dat we de nieuwe JBL Xtreme 2 mochten testen konden we uiteraard geen nee op zeggen.

De JBL Xtreme 2; beter dan zijn voorganger?!

Al eerder hebben wij de eerste JBL Xtreme in handen gehad, dus kwam direct de vraag in ons hoofd op; is de tweede versie een échte verbetering ten opzichte van de eerste? Kleine spoiler; jazeker!

Een verbetering is het, of wellicht iets beter gezegd, een aanvulling. Bij de nieuwe Xtreme 2 zijn de drivers en bass geüpdatet, en dit hoor voel je! Het zorgt ervoor dat de bass nog dieper is en het geluid nóg krachtiger dan zijn voorganger. En dat is nog niet alles..

Mee naar het zwembad, én erin!

Waar zijn voorganger nog spatwaterdicht was is de Xtreme 2 volledig waterdicht, en dus hoef je niet zorgen te maken mocht hij in het water vallen. De batterij van de Xtreme 2 gaat bijna een hele dag – tot wel vijftien uur – mee. Dit hangt er natuurlijk vanaf hoe hard je deze jongen aan het werk zet én of je ervoor kiest om met die extra power je telefoon op te laden. Er zit namelijk een USB-poort verwerkt in de speaker. Verder kan de Xtreme 2 verbonden worden met honderden andere JBL Connect+ speakers, mocht je een surround sound ervaring willen creëren!

De JBL is vanaf nu te bestellen voor €299 inclusief verzendkosten via hun site!