Wij mochten de zeer exclusieve OnePlus 5 JCC+ ter waarde van 559 euro proberen, en ook nog eens weggeven aan één van onze volgers! Waarom? Vorige week is namelijk deze OnePlus 5 JCC+ gelanceerd. Dat is een limited edition OnePlus 5 smartphone met een design van Jean-Charles de Castelbajac, die ontwierp voor onder anderen Lady Gaga en Beyoncé.

OnePlus 5 JCC+

De exclusieve OnePlus 5 JCC+ is een enorm fijn toestel, heeft 8 GB RAM en maar liefst 128 GB opslagruimte. Was de OnePlus 5 JCC+ nog alleen in specifieke kledingwinkels beschikbaar, maar vanaf vandaag 2 oktober kun je ook op OnePlus.net terecht. Verder beschikt ‘ie over een dubbele camera met de hoogste resolutie van alle smartphones (20 MP telephotocamera en 16 MP hoofdcamera).

Momenteel draait de OnePlus 5 JCC+ nog op Android 7.1 Nougat, maar het bedrijf heeft al bekendgemaakt dat Android 8.0 Oreo in ontwikkeling is voor alle OnePlus 5-modellen.

Nog iets waardoor wij toch wel enorm enthousiast zijn: de enorme accuduur door de 3300mAh batterij, welke binnen een half uur is opgeladen!

[artikel gaat hieronder verder]

De OnePlus 5 JCC+ winnen? Zo doe je dat!

Wij geven de OnePlus 5 JCC+ ter waarde van 559 euro weg aan één van onze volgers. Wat je daarvoor moet doen? Like het bericht op Facebook en laat in comments weten welke vrienden wel een nieuwe mobiel kunnen gebruiken.

De origineelste reactie van één van onze mannelijke volgers wint de OnePlus 5 JCC+ op vrijdag 6 oktober!

Niet gewonnen? Niet getreurd, bestel hem gemakkelijk via deze link!

GUYS, wie kan er wel een nieuwe mobiel gebruiken? ?? Meedoen kan tot a.s. vrijdag, en zo doe je mee:

Geplaatst door GUYS op Maandag 2 oktober 2017