Zo nu en dan kom je wel eens van die aparte items tegen die te koop staan en dit is er absoluut eentje van! De originele Fake Taxi staat nu namelijk te koop op eBay en momenteel lopen de biedingen nog dus als je snel bent kan die nog van jou zijn!
Met zo’n 450.000 kilometer op de teller hebben we het over een goed ingereden auto, letterlijk en figuurlijk, er zit alleen echter wel wat ‘gebruikersschade’ op. Ter compensatie krijg je wel hiervoor een cadeaubon ter waarde van 300 pond voor de FakeTaxiStore.com. In de advertentie staat het volgende erbij vermeld:
“Verkocht zoals gezien. Heeft stoom nodig om alle bacteriën te verwijderen (we zijn niet aansprakelijk voor eventuele SOA’s die je kunt oplopen, het is echt smerig). Heeft geen APK of verzekering. Staat opgeslagen in Swansea. Deze taxi is niet weg waardig. U ontvangt en certificaat van echtheid van John.”
De afgelopen twee tot drie jaar zijn er meer dan 200 ‘ritjes’ gefilmd in de taxi en ondanks dat de auto nu staat opgeslagen in Swansea kan iedereen van over de hele wereld op dit collecter’s item bieden. Momenteel hebben al meer dan 50 mensen geboden op de taxi en staat het hoogste bod op zp’n 4100 Engelse pond. De veiling blijft nog 4 dagen open dus je bent nog niet te laat!

Bron: Ladbible