Tomorrowland op een boot, dat is het concept van The Ark. Vier dagen non-stop feesten op een luxueuze cruise. Het schip vaart in 2020 opnieuw uit, en zet koers langs de tofste steden terwijl de allerbeste dj’s de muziek verzorgen!

Partycruise The Ark

Na twee edities op de Middellandse Zee, komt the ark in 2020 terug! Niet alleen met een nieuw schip, MSC Orchestra, maar ook met een gloednieuwe vaarroute én in de lente. Van 13 tot 16 mei 2020 zet de luxueuze festicruise koers naar de tofste steden langs de indrukwekkende kustlijn van de Adriatische Zee. Het schip vertrekt vanuit het o zo romantische Venetië over de zeer charmante en met geschiedenis doordrenkte Sloveense kuststad Koper, langs de idyllische kust van Kroatië die bezaaid ligt met kleine eilanden, naar de zonovergoten stranden van Zadar (Kroatië). De route eindigt opnieuw in Venetië.

Drijvende luxe

Naast de dj’s, zijn er talrijke activiteiten en faciliteiten aan boord die ervoor zorgen dat de gasten zich geen seconde hoeven te vervelen. Het schip MSC Orchestra biedt plaats aan ruim 3000 passagiers verspreid over 10 dekken. Naast het entertainment dat the ark zelf mee aan boord brengt, zijn er twee zwembaden, een beauty & massage salon, een sportcentrum en talrijke restaurants en bars. De line-up, guest chefs, excursies, etc, worden later bekend gemaakt.