Vooralsnog gaat Pathé alleen nog maar in De Munt in Amsterdam de eerste 4DX-zalen van Nederland openen maar in 2018 zullen er meerdere volgen in Rotterdam! Met deze nieuwe zalen, waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere effecten, zal je op een geheel nieuwe manier een film beleven waardoor het hele gebeuren nog realistischer gaat aanvoelen. Zo zullen stoelen meerdere kanten op kunnen bewegen, zullen er weersimulaties plaatsvinden en zal er onder andere ook met geuren gewerkt gaan worden om alle zintuigen van de bezoeker te prikkelen. Pathé laat weten dat in principe alle films geschikt zijn voor deze 4D-experience, de tickets hiervoor zullen zo’n 5 euro duurder worden. Hieronder een korte impressie van hoe het eruit zal komen te zien:

4D-bioscoop van 4DX

Een kijkje in een 4D-bioscoop met geur, wind, regen, bewegende stoelen en meer. Nu ook in Amsterdam en Rotterdam: https://www.bright.nl/eerste-indruk/4d-film-getest-zo-voelt-en-ruikt-star-warsLike Bright.nl voor meer techvideo's

Geplaatst door Bright.nl op Woensdag 22 maart 2017

Laat nou net de trailer verschenen zijn van de nieuwe Star Wars: The Last Jedi! Het verhaallijn gaat verder op het moment dat Rey op Ahch-To arriveert en lijkt ons dé perfecte film om in 4D te checken. Vanaf 13 december te zien op het witte doek..