Peaky Blinders zal toch verder gaan. De populaire Britse gangsterserie die zich afspeelt in Birmingham draaide afgelopen najaar het vierde seizoen. Daarna bleef het enige tijd stil en leek het er zelfs op dat het vijfde seizoen het slotstuk zou worden. Dit wat gelukkig voor de fans niet zo blijkt te zijn, want er komt minimaal een vijfde, zesde én zevende seizoen!

Volgens bedenker Steven Knight zal een groot deel van de huidige cast ook bij de vervolgafleveringen betrokken zijn. ,,Seizoen zes en zeven komen hoe dan ook”, aldus de auteur die ook werkt aan een ballet over de reeks. Over de toekomstige verhaallijnen heeft Knight niets gezegd.

Peaky Blinders gaat om een gangsterfamilie in Birmingham, het verhaal speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw. De familie Shelby wil steeds meer macht en die lijkt Tommy aan het einde van het vierde seizoen ook te grijpen. Op dit moment wordt het verhaal voor het vijfde seizoen geschreven en is het dus nog even wachten op de nieuwe afleveringen. Netflix bracht het gehele vierde seizoen één dag nadat het seizoen op de BBC was afgerond.