De Porsche 911 is zonder twijfel één van de meest iconische modellen die ooit is ontworpen en nu lijkt die wederom in een nieuw jasje te zijn gestoken. Het eerste model dateert alweer uit zo’n 2 decennia geleden en nog steeds kunnen we er geen genoeg van krijgen, zeker niet als we naar onderstaande foto’s kijken!

Todd Schleicher is een Porsche-liefhebber pur sang en als we hem mogen geloven kijken we hier naar de nieuwe 911 Turbo. Zoals je waarschijnlijk zelf kunt zien gaat het hier niet om officiële beelden maar meestal waar rook is is vuur en als we goed kijken zien we dat de foto’s zijn genomen in een Porsche fabriek.

Wat we zien aan de Porsche qua ontwerp is naast een flinke setje velgen een brede achterbumper, een flinke spoiler, 4 uitlaatpijpen en een niet te missen LED achterverlichting. Helaas kunnen we de voorkant van de auto niet goed zien maar met een beetje verbeelding erbij kunnen ons wel voorstellen hoe die er ongeveer uit moet zien. Ondanks dat we nog even moeten wachten totdat de Porsche 911 Turbo officieel wordt gepresenteerd zijn we toch blij met dit eerste primeurtje!