Twee weken geleden showde we jullie al de nieuwe Kia Rio GT-Line, welke een behoorlijk toffe sportieve uitstraling heeft gekregen. Ook schreven we dat de prijzen nog niet bekend werden, maar dat we op ongeveer 21.000 tot 23.000 euro konden gaan reken. En we willen niet arrogant doen of zo hoor, maar.. spot on!

De nieuwe Kia Rio GT-Line: prijzen zijn bekend

Het zevende model in de Kia GT-Line familie; de Kia Rio GT-Line. De Rio GT-Line wordt geleverd met een 1.0 T-GDi motor met 100 of 120pk en is verkrijgbaar vanaf respectievelijk € 21.235,- en € 22.735,-. En jawel, de verkoop is per direct gestart!

“De Rio is wereldwijd een van de bestverkochte Kia-modellen. In Nederland is in 2017 de verkoop van dit succesmodel met 54% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. De GT-Line versie zal de verkopen van de Rio dankzij de dynamische en sportieve styling én vele innovatieve comfort- en veiligheidssystemen zeker een extra impuls gaan geven. Met deze uitbreiding van de GT-Line familie onderstreept Kia tevens haar sportieve karakter”, aldus Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

De sportieve versie van de Kia Rio debuteert op de Autosalon van Genève (8 t/m 18 maart) en wordt in april verwacht bij de Kia-dealers!