2 april 2018
Het was te mooi om waar te zijn. Een eiland in het Veerse Meer te koop voor € 1042018 (de prijs deed bij enkelen al een belletje rinkelen)


Hadden we het eerder al over het onbewoonde eiland voor de kust van Curaçao waar je je eigen vakantieparadijsje kunt stichten, blijkt dat we ook gewoon ons eigen privé-eiland in Nederland kunt scoren!

Op de site van de makelaar lezen we de reden van verkoop: “In Nederland is deze mogelijkheid niet eerder geboden. Teneinde financiële middelen vrij te maken voor beter en verdiepend natuurbehoud heeft de Nederlandse Staat besloten grondposities te verkopen waarvan de onderhoudskosten disproportioneel zijn in verhouding tot het algemeen nut.

Het eiland – gelegen in Zeeland –  is nog onbewoond en de totale kustlengte bedraagt ongeveer 1.4 km. Wat meteen goed is om te weten is dat de mogelijkheid tot het bouwen van maximaal 3 (recreatieve) woningen tot de mogelijkheden behoord. De prijs is bij serieuze interesse op te vragen via de makelaar Hondersalting. Check de video van het privé-eiland hieronder:

Bron: Quote video: hondersalting