Dat Auto Leitner de nieuwe eigenaar was van ‘George the Rolls’, dat was al bekend. Een prijs hielden ze echter stil, tot nu!

Fervent sneeuwhapper Jon Olsson zat pas in een spagaat. Hij moest de Snowtour doen, maar zijn G-klasse stond zonder dak. Dus belde hij Auto Leitner op of hij alsje- alsje- alsjeblieft even zijn oude Rolls-Royce Wraith mocht gebruiken. Natuurlijk mocht dat, maar wel onder één voorwaarde: brokken is dokken.

Ploegde Jon Olsson zijn oude Rolls-Royce Wraith met de koosnaam George in een flinke sneeuwhoop met schade als gevolg, moest hij hem terugkopen. Dat vertelde hij al driftend over een bevroren meer. Een beetje spanning houdt het interessant.

De prijs voor Jon Olsson als ie de boel sloopt? 250.000 euro. Jouw prijs? 299.500 euro zonder belastingen. Wil je George op Nederlands kenteken zetten, dan kun volgens Auto Leitner nog zo’n 35.000 euro aftikken aan BPM. De prijs ligt in totaal zo’n 60.000 euro hoger dan de goedkoopste Wraith van Nederland, maar dan krijg je geen terreinwagenwielen, 812 pk en dakrek. Check de foto’s hieronder:

Bron: Topgear