Wil je je geen zorgen meer hoeven te maken om je portemonnee of laptop achter te laten in de auto of beschik je over een hele bulk zwart geld? Dan is het misschien te overwegen om een gepantserde geldwagen van Secur Cash voor aan te schaffen en laat het bedrijf nou net hun inboedel voor een prikkie te koop hebben gezet..

Secur Cash, wat vroeger bekend stond als Brinks, ging helaas een tijdje geleden failliet en daarom moet hun hele hebben en houden verkocht worden waaronder dus hun geldwagens. Omdat het hier om een uitverkoop gaat kun je er al op eentje bieden vanaf 1.500 euro! Hoe bedoel je waar voor je geld krijgen.

Misschien wel handig om de stickers eraf te halen en de auto te voorzien van een nieuwe lak want want of het heel verstandig is om met een gepantserde geldwagen rond te rijden is te betwijfelen. De meeste auto’s komen uit 2008 en staan momenteel bij veiler Troostwijk in de plaatsen Houten en Best. Mocht je er eentje aanschaffen, houdt dan wel even rekening met de wegenbelasting want zo’n unit weegt ruim 6500 kilo. Mocht je toch iets zoeken wat ruimer is, is misschien een lijnbus wel wat voor jou…

Bron: Topgear