De 58-jarige Arnon Rodthong bezit al een paar decennia een bloeiende fruitboerderij ergens in het zuiden van Thailand en heeft hiermee inmiddels de nodige miljoenen bij elkaar geschraapt. Nu is het zo dat om de één of andere reden zijn 26-jarige dochter Karnsita nog vrijgezel is en daar wilt Arnon hoognodig iets aan doen

Hij is namelijk bereidt om maar liefst 280.000 euro te geven aan de gene die met zijn dochter trouwt en als toekomstige schoonzoon wordt je daarbij dan ook nog eens eigenaar van zijn complete fruitboerderij, een onderneming die inmiddels wordt geschat op enkele miljoenen. Wat is dan het addertje onder het gras denk je dan, nou we kunnen je vertellen dat dat best meevalt.

Je hoeft namelijk geen speciale studies te hebben gevolgd of een master diploma op zak te hebben. Je moet gewoon ‘slechts’ een hardwerkende man zijn die in staat is om de fruitboerderij te runnen en daarbij ook nog eens zijn dochter gelukkig kunnen maken. Arnon heeft ook een paar zonen maar toch wil hij het familiebedrijf graag aan zijn dochter Karnsita en toekomstige man geven. Overigens spreekt Karnsita zowel Engels als Chinees en schijnt daarnaast ook nog eens “nieuw in bed te zijn”.