Heb jij de eerste vier seizoenen van The Blacklist al gezien en ben je benieuwd hoe de serie verder gaat? Dan hebben wij goed nieuws, seizoen 5 is vanaf vandaag namelijk te checken via streamingdienst Videoland!

Voor op je Binge-watch-list: The Blacklist seizoen 5

The Blacklist is al jaren een nationale en internationale hit. Bij Videoland behoort de NBC-serie tot een van de best bekeken internationale titels. Eerder was ook Famke Janssen in The Blacklist te bewonderen. In het nieuwe seizoen mag Raymond Reddington uiteraard niet ontbreken, hij gaat aan de slag om zijn criminele imperium opnieuw op te bouwen. Hij heeft daarbij de volgende dame aan zijn zijde: Elizabeth Keen (Megan Boone), FBI-agente én zijn dochter. ‘Liz’ leeft in tweespalt in een wereld waarin de zoektocht naar de criminelen op Reddingtons Blacklist familiehandel lijkt te zijn geworden.

Weet jij niet meer precies wat er in de afgelopen seizoenen gebeurt is? No problem! Vanaf nu is er een recap van seizoen 1 t/m 4 te zien bij Videoland zodat je weer volledig op de hoogte bent.

Aflevering 1 en 2 zijn nu te hier te checken en vanaf vandaag wordt er iedere week een nieuwe aflevering toegevoegd!