Komende zomer is er de allereerste Nederlandse editie van Titan Swim. Op 19 augustus 2018 komen ze naar de Willem-Alexander Roeibaan in Rotterdam en zondag 2 september naar Ewijk!

Titan Swim Rotterdam

De opzet van de Titan Swim is op de vier plaatsen hetzelfde: 1 kilometer zwemmen en ondertussen vijftien à zestien obstakels beklimmen. ,,Het is niet ‘copy paste’. Op iedere locatie hebben we een paar nieuwe hindernissen”, zegt Roevers. Hij verwacht dat de deelnemers er een uur tot anderhalf uur over doen. ,,1 kilometer lijkt niet ver, maar zijn toch veertig baantjes. Iedereen moet vanwege de veiligheid een zwemvest aan én daardoor wordt het zwemmen zwaarder.”

De Roeibaan wordt het 3de strijdtoneel van Titan Swim. Met de evenement zone tussen de obstakels wordt deze locatie een unieke beleving voor zowel deelnemer als toeschouwer!

• 15+ Obstakels
• 1km parcours
• 100% in water
• Meedoen in teamverband of individueel

De eerste "Obstacle Swim"

Maak je klaar voor de volgende uitdaging! ???Uniek in Europa – voor het eerst in Nederland! ??Een Obstacle Race… 100% in het water! ??19/08 – TITAN SWIM – W.A Roeibaan (NL) ⚠️ BIJNA UITVERKOCHT2/09 – TITAN SWIM – De Groene Heuvels (NL) Tickets: www.titanswim.eu ?️

Geplaatst door Titan Swim op Vrijdag 6 juli 2018