Als je er altijd van hebt gedroomd om een epische wereldreis te maken en het niet erg vindt om deze ervaring met een compleet onbekende te delen, dan is dit de kans voor jou.

Rondreizenaanbieder Tourradar zoekt twee onverschrokken avonturiers die dit jaar 50 dagen op vakantie willen. In die periode – waarschijnlijk van mei tot midden-juli – maak je vijf geheel verzorgde verrassingstours op vijf verschillende continenten. De tour hebben bij elkaar een waarde van 22.000 dollar (19.318 euro) per persoon.

De twee avonturiers kennen elkaar niet aan het begin van de tour en volgens TourRadar moeten ze allebei ‘hongerig zijn naar avontuur, houden van verrassingen en nieuwe ervaringen’. Niet alleen de persoon waarmee ze reizen is nog onbekend, maar ze weten ook niet naar welke landen ze reizen, totdat ze geland zijn. Alle kosten worden betaald door TourRadar, dus het enige wat de reizigers hoeven te doen is hun koffers pakken en zich voor te bereiden op vijftig dagen durend avontuur over de hele wereld. De twee reizigers worden vergezeld door een professionele filmploeg en de reis zal worden uitgezonden op sociale media, zodat mensen van over de hele wereld het epische avontuur kunnen volgen.

Klinkt dit als het perfecte avontuur voor jou? Om je aan te melden hoef je alleen maar een video van twee minuten over jezelf op te nemen (hoe opvallender, hoe beter, raadt TourRadar aan) en je in te schrijven via dit formulier. Aanmelden kan tot 29 maart en de winnaars worden in april geselecteerd door een panel van managers van TourRadar. De reis zelf vindt plaats in mei en juni 2019.

Wil je meer weten over het bedrijf en de campagne, kijk dan op de officiële website.

Bron: lonelyplanet.nl