Dat ze bij Kentucky Fried Chicken hun eten via Thuisbezorgd.nl bezorgd is natuurlijk niet nieuw. Nadat er in Den Haag vorig jaar een testproject vanuit één restaurant werd gedaan, breidde KFC daarna uit naar de bezorging in Eindhoven en Amsterdam. Inmiddels kon je bijna overal wel KFC bestellen vanuit je luie stoel, echter bleef Utrecht achter. Tot nu uiteraard, het kan bij de KFC Vredenburg.

KFC bestellen in Groningen

Via Sikkom lezen we dat er vanaf nu ook in Groningen KFC besteld kan worden: “Het is een landelijke trend dat steeds meer mensen eten willen laten bezorgen”, legt Tim Koster van KFC Groningen uit. “Thuisbezorgd deed dat al voor een aantal KFC’s in Nederland. Nu ze ook in Groningen een bezorgdienst op de fiets hebben, hebben wij ons erbij aangesloten. Ook omdat we vaak de vraag kregen of we ook bezorgen.”

Dus of je nu in Utrecht of in Groningen woont, vanaf vanavond kun je dus ook vanaf daar bij Thuisbezorgd KFC bestellen! Thuisbezorgd bezorgt eten tot op 2,5 kilometer afstand van het restaurant om warmte en kwaliteit te waarborgen. Dat betekent dat de buitenwijken niet bediend worden.