Kun jij de Neude, Henk Westbroek, de Dom en Tivoli Vredenburg binnen 30 seconden feilloos omschrijven? Beschik jij over veel algemene kennis? Dan is dit je kans om je kwaliteiten te benutten en Utrechts Kampioen 30 Seconds te worden!

Er is plek voor maximaal 32 teams. Er wordt gespeeld in een schema en een team mag maximaal uit twee personen bestaan. “Om het zo eerlijk mogelijk te houden”, aldus organisator Marcel van de Pol.

Wat is 30 Seconds?

Twee teams strijden tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en moet vijf bekende personen, instanties, gebeurtenissen of andere wetenswaardigheden beschrijven en omschrijven. Dit moet je doen zonder de naam, letterlijke vertalingen, en rijmwoorden te noemen. Een hele uitdaging om 5 namen en woorden binnen 30 seconden te raden en dat zonder te veel ‘uhhhs’ en ‘ummms’ te laten vallen!

“Het heeft deels met geluk en deels met algemene kennis te maken. Als het goed gaat en iemand je snapt, dan gaat het als een speer!”

Good to know:

  • Maandag 24 september
  • 19:30 – 22:00
  • Maximaal 32 teams (van 2 personen)
  • 4 rondes
  • 1 trofee
  • Inschrijfgeld 2,- p.p.

Het toernooischema en de spelregels worden op de avond zelf besproken. Zodat daar geen misverstanden over ontstaan (valsspelen heeft dus geen zin ;-)). Er wordt gezorgd voor fantastische prijzen en als winnaar kun je natuurlijk pronken met deze geweldige titel.

Aanmelden

Zelf meedoen? Dat kan via dit formulier! Doe dit wel op tijd want er is een beperkte plek en vol = vol!

30 SECONDS – Utrechts kampioenschap

'De naam van het land waarbij iedereen een band met een veer om zijn hoofd heeft…..' Hij: 'INDIA! 'Als je naar de notaris gaat om vast te leggen wie wat krijgt als je er niet meer bent, maar dan niet de nieuwe versie'Zij: 'HET OUDE TESTAMENT'Ben jij samen met je teamgenoot een kei in 30 SECONDS? Aanmelden voor het Utrechts kampioenschap kan nu!

Geplaatst door The Basket Utrecht op Donderdag 23 augustus 2018